LEGO készlet filmek alapján

LEGO készlet

Nagyon kevés az a játékgyártó, aki naprakészen reagál a legújabb felkapott filmekre, játékokra és egyéb mozis sikerekre. A LEGO ez másképp gondolja. Szinte mindegyik jelenlegi filmsikerhez van egy LEGO készlet.

Az olyan klasszikusok, mint a Batman filmek, Pókember és a Star Wars, minden kockában megjelenítik a filmek látványvilágát és egy-egy ikonikus részletet ragadnak ki belőle. Amikor az olyan népszerű játék, mint az Angry Birds nyomdokain kezdett el LEGO készletet gyártani, akkor egy kissé szabadjára engedte a fantáziáját és még az általuk megszokott keretből is kiléptek valamennyire. Ugyanis szabadon terveztek olyan pályákat, amelyeket valóban le lehet rombolni úgy, mint a játékban.

Azért, hogy a lányok se érezzék magukat kiszorítva a mókából, olyan animációs és rajzfilmek jeleneteit élhetik újra a LEGO készlet által, mint az Aranyhaj és a nagy gubanc, a Jégvarázs és a Hamupipőke. Ezeknek a rajzfilmeknek több jelenetét is megalkották a tervezők, így akár külön a kastélyt is be lehet szerezni.

Author: admin