LEGO Ninjago láz a fiúknál

Népszerű LEGO Ninjago 

Ritkán történik meg az, hogy valamilyen játék alapján ismertté váljon egy téma. A LEGO-nak mégis sikerült. A LEGO Ninjago annyira népszerű játékká nőtte ki magát, hogy egy egész animációs filmsorozatot készítettek, amit a játék ihletett.

A filmben is olyan LEGO figurák játszanak, mint az igazi játékban, úgyhogy nem szakad el teljesen a gyökereitől. A film az áttörést az Amerikai Egyesült Államokban érte el, a magyar tévéadókon csak egy-két részt vetítettek le és a folytatását nem rendelték meg. Ennek ellenére, a gyermekeket mégis elkapta a LEGO Ninjago láz, főleg a fiúkat. Hiszen zömében olyan LEGO készletekről van szó, amelyekben egy fantáziavilágba csöppen a játékos, ahol kap egy jól felszerelt harci járműt, amivel legyőzheti az éppen aktuális ellenséget.

Ez az egész világ pedig egyfajta japán beütéssel van megszerkesztve. Nem csupán a régi idők nindzsáiról van szó bennük, hanem jóval túlmutat rajtuk a LEGO Ninjago. Ebben a világban bármi lehetséges, így a játéktér nem korlátozza a gyermeket.

Author: admin