Levegőminőség mérő a szén-dioxid kordában tartására

Levegőminőség mérő

Ugye Ön sem szeretne munkából hazaérve rossz minőségű vagy nem megfelelő levegőt belélegezni? Ehhez fontos ismerni és alkalmanként ellenőrizni a levegő paramétereit, a levegőminőség mérő műszerrel. A hőmérséklet és a páratartalom mellett, nagyon fontos a szén-dioxid tartalmának ismerete is.

Ez a gáz színtelen, szagtalan, így észre sem veszi majd, ha több lesz a kelleténél. Kisebb mennyiségben rossz közérzetet, fáradtságot okoz, azonban a normális koncentráció többszöröse fulladáshoz is vezethet. Rendkívül hasznos találmány a levegőminőség mérő, hiszen, ha észleli a bajt, akkor könnyen javíthat rajta, akár egy gyors szellőztetéssel, még mielőtt a megemelkedett szén-dioxid szintje komolyabb károkat okozna.

Ha Ön is szeretné biztonságban tudni az otthonát és családját a levegőszennyező gázoktól, szerezzen be minél hamarabb egy ilyen levegőminőség mérő műszert! Pontos adatokat szolgáltat a különböző paraméterekről, így mindig tudni fogja, hogy milyen a levegő minősége, min kell változtatni, hiszen utána mindjárt bátrabban fellélegezhet Ön is.

Author: admin