Magas hatásfokú lemezes hőcserélők

hőcserélők

A profi fűtőrendszerek kialakítása, a modern kor technikai fejlettség szintjén, már korántsem jelent problémát. Egyszerűen szólva, nem igazán létezik olyan kihívás, amire ne lenne hatékony megoldás. A fejlődés egyik kézzelfogható eredménye a hőcserélők átalakulása. A régebbi bojlerekben található, még általában spirál alakú csőkígyókat elkezdték leváltani a lemezes rendszerek.

A lemezek sűrűn vannak kialakítva és a közöttük található vékony résekben történik meg a közegek közötti energiaátadás. Ezen hőcserélők, a nagyobb felületnek hála, gyorsabban adják át az energiát, így a teljesítmény kézzelfoghatóan növekszik. Minden termék pontos műszaki paramétereit megéri figyelembe venni a vásárlás és beszerelés előtt.

A komfortszerelvenyshop.hu oldalon felmérhetjük a rendelni kívánt termékeket, de ugyanígy rábízhatjuk annak beszerzését a profi szakemberre, akinek van gyakorlati tapasztalat a hőcserélők alkalmazása terén. Egyetlen lemez méreteinek beszorzása, azok pontos számával, megmutatja a teljes hőátadó felületet, ami hasznos információt szolgáltat a működési potenciálról.

Author: seditor