Mérlegeljen alaposan a szellőztetőgép kiválasztásakor!

Szellőztetőgép

Az életünk legnagyobb részét olyan helyiségekben töltjük, amelyek zárt légtérrel rendelkeznek, legyen szó akár a munkahelyünkről, akár az otthonukról. Ebből kiindulva, nagyon fontos fokozott figyelmet fordítani a körülöttünk lévő levegőre, annak kiváló minőségére. Tudjuk azt, hogy sem a túl száraz, sem a túl párás levegő nem kedvez az egészségünknek. Az arany középút megteremtésében a szellőztetőgép áll a rendelkezésünkre, viszont ha úgy dönt, hogy beszerzi ezt a praktikus berendezést, figyeljen oda néhány szempontra!

Ellenőrizze, hogy a megvásárolni kívánt termék közepes fordulatszámon mennyi levegő megmozgatására képes, nehogy túl kicsinek vagy alacsony hatásfokúnak bizonyuljon! Abban az esetben, ha a szellőztetőgép nem rendelkezik energiacímkével és terméknyilatkozattal, okosabb lesz másfelé keresgélnie. Az egyik leggyakrabban elkövetett hiba a vásárlás során, hogy az ügyfél nem ellenőrzi le a szellőztetőgép zajszintjét, ami a használat során rendkívül zavaró tud lenni, hiszen tönkreteheti a nyugodt pihenést.

A probléma hangcsillapítóval orvosolható ugyan, de nem szüntethető meg végérvényesen. Érdemes olyan márka mellett letenni a voksot, ami már több éve töretlen népszerűségnek örvend a piacon. A Paul Novus 300 tipikusan az a termék, ami már évek óta bizonyítja folyamatosan a kiváló működést. A szellőztetőgép hatásfoka rendkívül magas, míg villamos fogyasztása és zajszintje roppant alacsony. Ráadásul a márka nem bízza a véletlenre a praktikusságot és a termékek dizájnját sem.

A vízszintes és a függőleges kialakítás közül mindenki megtalálhatja azt a típust, ami a leginkább megfelel a céljainak. Az érintőképernyős, színes panelfelület lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyszerűen és problémamentesen irányítsák a berendezést. Az elérhető funkciók között ott találhatóak a normál, magas, alacsony és távollét funkciók is. Az sem mellékes, hogy a Paul Novus 300 fagyvédelmet is élvez, így Önnek nem kell aggódnia a legkeményebb hideg napokon sem a lakásszellőztető rendszer épségéért.

Author: admin