Miért jó a vezetékes billentyűzet?

Vezetékes billentyűzet

Sokan a megszokottságra alapoznak akkor, amikor új számítógépet vagy az ahhoz illő tartozékokat veszik meg. Ez a tulajdonság még a modern videojáték rajongóira is vonatkozik, akik bármennyire is a korszerűség hívei, a vezetékes billentyűzet mellett döntenek.

Miért is lehet ez jobb az újszerű wireless helyett? Akik régóta szeretik a lövöldözős, fejlődős, stratégiai vagy internetes játékokat, mindig arra panaszkodnak, hogy a vezetékkel nem rendelkező kellékek nem reagálnak olyan gyorsan, mint például a vezetékes billentyűzet. Természetesen, itt századmásodpercekről van szó, de a legkritikusabb helyzetben ez nagyon sokat számíthat, és ezt leginkább azok tudják, akik egy háborús játékban csak azért kaptak ki, mert később húzták meg a ravaszt az ellenfélnél, vagy egy picivel megkésve kattintottak a kiszemelt tárgyra.

A vezetékes billentyűzet azért is népszerű, mert valóban tartós, a megszokott megoldásokra és működési elvekre alapszik. Azt is sokan tartják nagy előnynek, hogy a vezetékes billentyűzet jóval olcsóbb, mint a mai darabok, amelyek gyakran elérhetik a 10 ezer forintos árat is.

Author: admin