Miért olyan nehéz a takarítás?

Swivel Sweeper G6

A takarítás számos nőnek az otthoni munka legnagyobb részét képezi, a főzés, mosás, vasalás és mosogatás mellett. Néha előfordul, hogy az otthon töltött idő jelentős része rámegy a takarításra. Talán azért van ez így, mert még mindig hagyományos eszközökkel próbálják felvenni a harcot a szennyeződéssel és a kosszal, ami kelletlenül belopakodik a házba.

Azonban, ha az ember körülnéz a piacon levő korszerű tisztító-takarító eszközök között, találhat olyanokat, amelyek garantáltan megkönnyítik a takarítást, a rászánt időt pedig lerövidíti. Egyik ilyen eszköz a Swivel Sweeper G6 vezeték nélküli elektromos seprű, aminek számos olyan tulajdonsága van, ami miatt a háziasszonyok kedvence lett.

Az egyik nagyszerű tulajdonsága a 360 fokban forgatható feje. Mivel a házban nagyon sok olyan sarok van, ahová a hagyományos tisztító eszközökkel nagyon nehezen lehet benyúlni, ezért oda általában több kosz felgyülemlik. A Swivel Sweeper G6 vezeték nélküli elektromos seprű forgatható fejének, valamint hajlítható könyökrendszerének köszönhetően, a ház különböző, nehezen hozzáférhető szegletei is könnyen takaríthatóak lesznek.

Az oldalain található 4 forgókefe mindenhonnan kisepri a koszt. Mivel nagyon alacsony, ezért könnyedén be lehet nyúlni vele a székek, szekrények, ágyak alá. A kábelt sem kell állandóan magunk után húzni, hiszen nincs. A Swivel Sweeper G6 egy kicsi akkumulátorral működik, amit fel lehet tölteni. Bár azt gondolnánk, hogy az akkumulátor illetve a szívóberendezése miatt eléggé nagy súllyal rendelkezik, de az igazság az, hogy mindössze 1 kilogrammot nyom.

Ez a kis elektromos seprű rendkívül nagy szívóerővel rendelkezik, aminek köszönhetően bármilyen felületről eltünteti a piszkot. Legyen szó csempéről, laminált padlóról, parkettáról vagy linóleumról, egyik sem jelent gondot. Hajlítható könyökrendszere lehetővé teszi, hogy egyszerűen benyúljunk vele a nehezen elérhető helyekre is anélkül, hogy az állandó hajlongással megerőltetnénk a derekunkat. Amennyiben megtetszett Önnek ez a kis masina, keresse fel a Diszkontdepo weboldalát, ahol jóval többet megtudhat róla!

Author: admin