Miért válasszak üveg előtetőt?

üveg előtetők
üveg előtetők
Üveg előtetők

Az üveg már jó ideje jelen van az építészetben, mint fő alkotóelem. A modern technológiával gyártott darabok alkalmasak teraszok és bejáratok fedésére. Több előnyük is van az üveg előtetőknek. Sokkal ellenállóbb az időjárás viszontagságaival szemben, mint a fából vagy műanyagból készítettek. A természetes fény megvilágítja a helyiséget és esztétikai szempontból az egész épületet megváltoztatja. Sokan tartanak az üvegből készült dolgoktól, de ezek strapabíróak és biztonságosak.

Nem okoznak balesetet, ha véletlenül eltörnek, mivel a 2 üveglap közötti ragasztó összetartja a táblákat. A szereléshez használt kellékek rozsdamentes acélból készülnek, ezért nem színeződődnek el és bírják a nedvességet. A Class Üvegstúdió csapata sokéves tapasztalattal rendelkezik az üvegmegmunkálás terén, így az előtetők szerelése rutinmunkának számít. A pontmegfogásos módszer exkluzív kategóriába tartozik, de a biztonság teljes mértékben garantált.

A félig elkészített terasz faszerkezetére a szakember könnyen rá tudja építeni az üvegtetőt. Az edzett üveg bárhol megállja a helyét és ellenáll esőnek, szélnek, napsugaraknak és a fagynak. Hosszú ideig megmarad eredeti állapotában. A cég szolgáltatásai közé tartozik az üvegajtók, zuhanykabinok, kádparavánok, korlátok és tükrök gyártása, szerelése. Ezen kívül, különleges, egyedi kéréseket is megvalósítanak. Amennyiben minőségi és precíz munkát szeretne, hívja bizalommal a cég szakembereit, akik a helyszíni felmérés után pontos árajánlatot küldenek!

A legfontosabb, hogy az ügyfél elégedett legyen! A tervezéstől a kivitelezésig, mindenben számíthatnak a cég szakmaiságára. Egy előtető előkészítése 7-10 munkanap. Az oldalon megtekinthetőek a cég referenciamunkái. A teljes számlát a munka végén állítják ki, ami tartalmazza a felmérést és az egész munkálatot. Magyarországon is egyre nagyobb az érdeklődés az üveg iránt. Manapság, a családi házak mellett, szállodák és irodaházak is üvegből készült ajtókkal és korlátokkal teszik stílusossá a helyiséget. Bővebb információért hívja a megadott telefonszámot!

Author: seditor