Mindenen átmegy az orosz gumi

Könnyen veszi az akadályokat
Könnyen veszi az akadályokat
Könnyen veszi az akadályokat

Jól tudja mindenki, hogy az oroszok nem spórolnak az anyaggal, amikor valami strapabírót kell alkotni. Nincs ez másként az orosz gumi esetén sem. Rendkívül ellenálló keverékből készül, ezért a kemény körülmények között is megállja a helyét. Lassan kopik, viszont annál jobban tapad.

A minőségi miatt nem érdemes aggódni, hiszen az orosz gumi kifejezetten a nehéz terepre lett tervezve. Oroszországban rengeteg járhatatlan út köti össze a településeket, amelyek leginkább télen nehezítik a közlekedést, ezért az évtizedek során a kényszer olyan abroncsokat hívott életre, amelyekkel sokkal kisebb az esély az elakadásra.

Hazánkban is sok olyan hely van, főleg vidéken, ahol az utak szinte járhatatlanná válnak egy intenzív esős időszak után. Aki az erdőket járja rendszeresen, annak sem hiányozhat egy szett orosz gumi az autójáról. Hiába a lóerők és a nyomaték, hogyha a kerék már a bokáig érő sárban is kipörög.

Az orosz gumi többféle méretben kapható a tutigumi.hu webáruházban. Munkagépekhez, haszongépjárművekhez egyaránt ajánlott a strapabíró kivitel használata.

Author: admin