Mire kell figyelni szemhéjplasztika előtt?

A https://www.drfalus.hu oldalon vannak a válaszok a kérdéseire

A szem a lélek tükre – mondjuk sokszor, de mi van akkor, ha ebből a tükörből már nem egy bátor és határozott tekintet néz vissza, hanem ráncos és fáradtsággal teli arc? Itt elolvashat minden szükséges információt arról, hogy mire kell feltétlen figyelnie szemhéjplasztika műtét előtt: https://www.drfalus.hu/kezeleseink/szemhejplasztika. Egyáltalán nem biztos egy fáradt tekintet egy megfáradt lelket takar, hanem csupán arról van szó, hogy az idő előrehaladásával a bőr veszít a rugalmasságából és feszességéből, ezért kezdenek megjelenni a ráncok, a szemhéjon pedig előbb a szarkalábak, majd pedig egyéb olyan elváltozások, amitől a tekintet sem lesz már a régi.

Mindazoknak, akik ezt nem igazán tolerálják, ajánlott felkeresniük az említett oldalt, ugyanis itt számtalan információt szerezhetnek arról, hogy milyen lehetőségek vannak az ilyen kellemetlenségek eltüntetésére. Ahogyan olvasható, először meg kell győződni arról, hogy valóban szükség van ilyen műtéti beavatkozásra, vagy valamilyen felületi kezeléssel még menteni lehet a menthetőt. Az internetes felület szerint, indokolttá akkor válik, ha táskák és sötét karikák jelennek meg a szem alatt vagy a szemhéjak válnak lógóssá, esetleg a szemek puffadttá. Ezek olyan tényezők, amiket más úton nem igazán lehet eltüntetni, legfeljebb tolerálni. A fenti linkre kattintva arról is értesül majd, hogy milyen kötelező vizsgálatokon kell keresztülmennie annak, aki plasztikai műtét útján akar megszabadulni a szeme körüli fáradságra és öregedésre utaló jelektől, ugyanis az orvosoknak is tudniuk kell, hogy a páciensüknek nincs egyéb problémájuk, ami esetleg a beavatkozás miatt súlyosbodna.

Amennyiben valaki ezeken a vizsgálatokon átesik és az eredmények semmiféle gátló tényezőt nem mutattak ki, máris kezdődhet a fiatalító műtét. Ezt a beavatkozást, természetesen egy olyan orvos végzi, akinek már rengeteg tapasztalata van, tehát nem kell tartani attól, hogy valami balul fog bekövetkezni. Amennyiben szükségét érzi, fontolja meg a lehetőséget!

Author: admin