Mitől függ a LED fénycső ár?

Csarnokvilágítás

A világítás mindig is szerepet játszott az emberek életében. Azonban nem mindig találták meg hozzá a megfelelő eszközöket. Az idő múlásával és a technológia fejlődésével megjelentek a LED fénycsövek. A LED fénycső ár elsősorban a mérettől, a minőségtől, a fajtától és az erősségtől függ. Az inesa.hu webáruházban sokféle terméket megtalálhat, amelyek közé sorolhatóak a LED fénycsövek is.

A speciális világítóeszközök igazán gazdaságosnak mondhatóak, hiszen kevés áramot fogyasztanak. A nagyméretű csöveket leginkább csarnokok megvilágításához használják fel. A különféle csarnokokban, ahol a belmagasság nagyobb, mint egy családi házé és az alapterület is több száz négyzetméter lehet, szükséges a nagy fény. A LED fénycső ár az inesa.hu webáruházban is megtekinthető, ahonnan több darabot is megvásárolhat. Amennyiben szeretné felújítani a gyár világítását, kérjen személyre szabott árajánlatot a webshop szakembereitől!

A LED fénycső ár ma már egyáltalán nem mondható magasnak. Régebben, amikor még nagyon gyerekcipőben járt a speciális LED technológia, akkor igen drágán adtak egy-egy darabot. A csarnokvilágítás rendkívül lényeges az ipari területeken. Egyrészt szükséges az éjszakai munkavégzéshez, másrészt pedig nem lehet elhanyagolni a munkabiztonság szempontját sem. Rossz látási körülmények között ugyanis balesetet okozhatnak egymásnak a munkások, akik darupályával vagy targoncával dolgoznak.

A csarnokvilágítás szerves részét képezi a megfelelő izzók kiválasztásán kívül, a rendszeres ellenőrzés is. Ha a karbantartó úgy látja, hogy valamelyik kiégett, akkor célszerű azonnal pótolni a hiányosságot. A csarnokvilágítás során alkalmazott fényforrások kiválasztásához nagyon fontos, hogy mekkora a belmagassága az adott helyiségnek. Ugyanis rengetegféle LED létezik, amelyeknek a teljesítménye nem azonos. A csarnokvilágításhoz 5700 K-s típust célszerű használni, azonban a kötelező belmagasság a közösségi tereknél is megköveteli a speciális lámpákat. Válasszon megbízható fényforrásokat az online üzletből!

Author: admin