Mobil üzemanyagtartály egyre több cégnél

Mobil üzemanyagtartály

Ha Önnek vagy cégének jelentős jármű és munkagép flottája van, biztosan komoly fejtörést okoz a járművek üzemanyag utánpótlása. Sok esetben kell a közeli benzinkútra járni, hogy megtankolja a járműveket. Ez azonban egyszerűen elkerülhető, ha Ön mobil üzemanyagtartály révén helyben meg tudja oldani az üzemanyag pótlását. Mit is jelent ez?

Egy ilyen tartály biztosítani tudja, hogy a munkagépek, vagy akár a személygépkocsi flottája kényelmesen, a saját telephelyén megtankolhatóak legyenek, így sokkal jobban nyomon követhető a fogyasztás, és egyszerűbb a dokumentáció is. A mobil üzemanyagtartály általában egy konténerbe épített tartályt és a kapcsolódó kútfejet jelenti, természetesen a kapcsolódó biztonsági kiegészítőkkel és felszerelésekkel együtt. A vállalkozások tipikusan gázolajat tárolnak a mobil tartályban, hiszen a legtöbb munkagép ezzel üzemel. Ráadásul akár 30.000 liter kapacitás is engedélyezett, a jogszabályok szerint.

Ha még nem rendelkezik ilyen megoldással, érdemes alaposan utánanézni, hiszen mobil üzemanyagkút eladó hirdetés mindig található. Fontos, hogy részletesen érdeklődjön utána a megvásárlandó mobilkútnak, megvannak-e a szükséges engedélyek és biztonságtechnikai kiegészítők. Ha nem talál kifogásolni valót, nyugodtan megvásárolhatja. Azonban, ha hiányosságok állnak fent, haladéktalanul ki kell javíttatni az eladóval, mielőtt megvásároljuk. Nagyon fontos a biztonság és szükséges hatósági engedélyek megléte.

Ezek hiányában, habár a mobil üzemanyagkút eladó, biztosan csak hosszas utánajárás és bosszúság árán lehet majd biztonsággal beüzemelni. A felszereltséget tekintve lehetnek extrák is beépítve a mobilkútba. Például a több kútfej kiállás, amely lehetővé teszi egyszerre több gép tankolását, illetve az automatizált kivitel, amellyel egyértelműen beazonosítható a tankoló személye illetve tankolt jármű. Ezt egy személyre szóló tankoló kártyával könnyedén meg lehet oldani. Tehát, ha Ön mobil üzemanyagkút eladó hirdetésre jelentkezik, érdemes figyelembe venni a fent leírtakat, mielőtt megkötné az üzletet.

Author: admin