A motoros textil kabát speciális bélései

Motoros textil kabát

A motoros felszereléseket, de főleg a kabátokat tekintve igen eltérőek a vélemények. Egyesek a bőrre esküsznek, míg mások csakis a textilt választják. Tény, hogy a motoros textil kabát van annyira jó, mint a bőr, de mégis van a kettő között némi eltérés. Általában a választásban az dönt, hogy a motoros melyikben érzi magát jobban, komfortosabban.

Talán azért döntenek egyre többen a textil mellett, mert ezen ruházat jóval sokoldalúbban alkalmazható, mint a bőr. Azonban tény, hogy ennek a fizikai védelme gyengébb. Használatát elsősorban túrázáshoz javasolják a tapasztaltabbak, és abban az esetben bizonyul valóban kiválónak, amikor többféle időjárási körülménnyel is találkozhat a motoros, legyen az eső, szél, forró délután vagy hideg reggel.

A motoros textil kabát védelmi jellegét a különleges protektorok adják, amelyek mindig a megfelelő helyen vannak a ruhában. A motoros textil kabát és nadrág is egy speciális anyagból készül. Külső rétegük egy nagyon erős szövet, amelyik ellenáll a súrlódásnak. A motoros textil kabát korszerűbb típusa rendelkezik már kivehető thermo béléssel, ami 10 fok alatt jön igazán jól.

Ezenkívül léteznek olyan darabok, amelyek szél- és vízzáró membránnal is el vannak látva. Ezáltal nem kell esőruhát külön magával vigyen az ember, amikor motorozni indul. Ha ez lekerül a ruháról a többi béléssel együtt, akkor a motoros textil kabát nyáron is kellemes viseletet biztosít. Nem is vitatható, hogy az ideális motoros textil kabát az időjárási körülmények meglehetősen széles skáláján alkalmazható.

Author: admin