Multi-touch Stylus CHUWI hi13 tablet

CHUWI hi13 tablet

A számítógépes világban bekövetkezett változások leginkább a méretre és a tudásra voltak nagy hatással. Az egyre vékonyabb és kisebb méretű készülékek, valamint a több funkcióval rendelkező termékek értekezleteken, iskolákban és a hétköznapok során is alkalmazhatóak. A CHUWI hi13 tablet 13.5 hüvelykes felbontású kijelzővel készül.

Ezen kívül elmondható a berendezésről, hogy hasonlóan működik akár egy számítógép és okostelefon összegyúrva. Lehet vele kamerázni és fényképezni. Ráadásul még telefonhívást is lehet róla indítani. A tablet egy érintőképernyős készülék, ami nagyobb méretű, mint egy hagyományos mobiltelefon, ugyanakkor kisebb, mint egy laptop.

Természetesen lehet hozzá billentyűzetet vásárolni, de nem jellemző. A CHUWI hi13 tablet 64 bites Intel Celeron Processor N3450 Apollo Lake processzorral rendelkezik, amitől rendkívül gyorsnak és hatékonynak nevezhető az eszköz. A CHUWI hi13 tablet mindenkinek ajánlott, aki kedveli az érintőképernyős termékeket és sokat foglalkozik számítógépes programokkal, játékokkal.

Author: admin