A Nagy Testvér figyel, mindig, mindenhol

A Nagy Testvér figyel

Egyre többet lehet hallani olyasmiről, hogy a hatalom a terrorista veszélyre való felkészülés érdekében, szinte bárkit hajlandó lehallgatni. Tény, hogy a rendvédelmi szerveknek főként az újvilágban van nagy szerepük, ahol már szinte elmondhatjuk, hogy rendőrállamok sora alakult ki, de ez nem jelenti azt, hogy kis hazánkban sokáig más lesz a helyzet. A Nagy Testvér figyel és mindent lát.

Az okos készülékeken keresztül egy nagyon komoly nyomkövető rendszert épített ki az elit és amíg benne van az akkumulátor a telefonban, bármikor távolról aktiválható. Talán éppen most is figyelnek minket a laptop webkamerán keresztül, miközben éljük a mindennapjainkat. A Nagy Testvér figyel és ez nem összeesküvés elmélet, hanem egy konkrét tény, ami jelentős beavatkozásnak minősül a magánszférába.

Az ember hajlamos feladni a szabadságát a biztonsága érdekében és így már talán érthető, hogy miért kapnak nagy hírverést a terrorcselekmények. Tudjunk meg minél több részletet A Nagy Testvér figyel című könyvből, hogy megtanuljunk kikerülni a hatalom látóköréből!

Author: admin