Natúr szappan levendulás illatban

Natúr szappan

Fontos, hogy egy stresszes napot követően lenyugtassuk magunkat. Igen hatásos lehet, ha forró fürdőt veszünk és kiváló kozmetikumokkal tisztítjuk meg a testünket. A levendulás natúr szappan pozitív hatást gyakorol az idegekre, ezért a használatának köszönhetően, néhány percen belül lenyugszunk majd,

mellette a testünk is megtisztul a szennyeződésektől. Az elhalt hámsejtektől is megszabadulhatunk, a dörzsölés eredményeként. A hidratáló hatásnak hála, puhábbá válik a bőrünk.

A natúr szappan értékes összetevőket tartalmaz. A finom illat egész napon át elkísér majd minket. Az alacsony árnak köszönhetően, könnyen tehetünk egy próbát a kozmetikum használatával. Mivel a tetejét egy szép minta díszíti, ezért ajándék gyanánt is megvásárolhatjuk. A natúr szappan többféle természetes olaj felhasználásával készült, tehát késlelteti a bőr öregedését.

Ezen kívül, tisztított víz és lavandin illóolaj is van benne. A lila színe a levendula szépségét idézi. Persze a Happy Derma webshopban másféle illatban is meg tudjuk vásárolni a kozmetikumokat.

Author: admin