Önműködő porszívó a laza kényelemért

Önműködő porszívó

Talán nem vagyunk egyedül, amikor derekasan bevalljuk, hogy kifejezetten utáljuk a rendszeres porszívózást. Jó hír a hozzánk hasonlóaknak, hogy megvan a megoldás!

Az azolcsosag.hu webáruházban, most egyetlen kattintással megrendelhető egy olyan önműködő porszívó, amelyik a szó legszorosabb értelmében, helyettünk végzi el ezt a kicsit sem közkedvelt házimunkát. A ILIFE V5 intelligens vákuum porszívó robot távirányítással működik, így tulajdonképpen lehetőséget ad arra is, hogy kényelmesen, akár a kanapén fekve irányítsuk a takarítási folyamatot. Ez a rendkívüli önműködő porszívó 600 Pa szívó erővel rendelkezik, akár 110-130 percig is képes a folyamatos működésre, ráadásul az „összetett szem érzékelés” rendszerének köszönhetően, valóban alapos munkát végez.

Tehát, ha már Önnek is elege van abból, hogy maga után vonszolja a lakásban a méretes porszívókat és folyamatosan bosszankodjon a kábelek rövidségéért, akkor itt az ideje, hogy változtasson! A ILIFE V5 önműködő porszívó garantáltan egyszerűbbé és komfortossá teszi majd az életét!

Author: admin