Párologtató lámpa több funkcióval

Párologtató lámpa

Az Ökopolc oldalán több olyan terméket is találhatunk, amelyekkel pozitívan befolyásolhatjuk az egészségi állapotunkat és a közérzetünket. A párologtató lámpa mindkét területen jól teljesít, ugyanis egy testben három készülék is megbújik.

Egyszerre működtethető hidegpárásítóként, párologtatóként és hangulatvilágításként, így jó hatással van a légzőszerveinkre, az idegrendszerre és a különböző betegségek enyhítésében, megelőzésében szintén a segítségünkre lehet. Mindezt némi előzetes beállítás után, automata módon végzi, így nekünk csak a víz, valamint az illóolajok utántöltéséről kell gondoskodni.

A párologtató lámpa látványban is sokat nyújt, így akár egy negyedik funkciónak is tekinthetjük, hiszen dekorációként is helytáll. Kompakt kivitelezésének köszönhetően, nincs szükség külön eszközökre a fent említett feladatok ellátására, így a kisebb szobákban is előnyös lehet, hogy nem kell telezsúfolni az amúgy is szűkös teret. Ugyanakkor bárhol alkalmazható, hiszen olyan csendes, hogy még az alvó babákat sem zavarja meg.

Author: admin