A praktikus és esztétikus szemöldöktetoválás

Szemöldöktetoválás

Napjaink egyre nagyobb divatőrülete a vékonyra kiszedett szemöldök, amelyet ceruzával kontúroznak utólag. Ez mindaddig jól mutat, amíg valamilyen oknál fogfa el nem kenődik a smink, vagy a szemöldök is valamelyest takarja a ceruza nyomát.

Ha tartós, természetesnek ható és szép ívű szemöldököt szeretnk, akkor a http://www.sminktetovalasstudio.com/szemoldoktetovalas/ linken olvashat a szemöldöktetoválásról.

Egyeseknek ez eléggé drasztikus beavatkozásnak tűnik, azonban, ha belegondol, akkor sokkal praktikusabb csak egyszer felvarratni a szemöldököt, minthogy nap mint nap újra rajzolja azt ceruzával, akár többször is. Ugyanakkor be kell vallani, hogy néha nem sikerül egyformára a kettő, ami nagy bosszúságot okoz és elvonja azoknak a figyelmét az Ön mondanivalójáról, akivel éppen találkozik.

A sok szemöldökszedéstől pedig megritkult szálak többé nem nőnek vissza, ami ugyancsak rosszul néz ki. Ezen a linken http://www.sminktetovalasstudio.com/szemoldoktetovalas/ olvashat az eljárásról és képeket is nézegethet a kész munkák végeredményről.

Author: admin