Rekreáció és kikapcsolódás a zalakarosi fürdőben

zalakarosi fürdő
zalakarosi fürdő
Zalakarosi fürdő

Üdülőhely egy idilli környezet közepén. Habár a zalakarosi fürdő nem a legnagyobb termálfürdő Magyarországon, mégis az egyik legnépszerűbb. A különböző ajánlatok és a kellemes légkör az egész családnak hangulatos tartózkodást garantál. 1962-ben a városban földalatti forrásokat fedeztek fel, amelyeknek a hőmérséklete helyenként a 95 fokot is elérte.

A víz elemzése után kiderült, hogy az összetevői ideálisak a különféle betegségek kezelésére. Ide tartoznak a bőrbetegségek, a reuma, az ízületi károsodások, az anyagcsere problémák és az idegrendszeri rendellenességek.

A víz gyógyhatásának tudományos megerősítésével döntés született a zalakarosi fürdő folyamatos korszerűsítéséről és bővítéséről, amely azóta minden évszakban nemzedékek találkozási pontjául szolgál. A terápiás részleget és a gyógyvizes medencéket elsősorban az egészségi problémáikra enyhülést keresők használják.

Sok külföldi vendég is érkezik a gyógyfürdőbe, hogy kipróbálja a víz gyógyhatásait. A kedvező árak és a temérdek elérhető ajánlat miatt. a zalakarosi fürdő tiszteletre méltó hírnevet vívott ki magának nemzetközi szinten is. A termál- és élménymedencék rendkívül modernek és kiváló felszereltséggel rendelkeznek.

Itt 3500 négyzetméter összterületű víz áll rendelkezésre. A zalakarosi fürdő nemcsak felnőtteknek, hanem gyermekeknek is megfelelő. Az izgalmas vízipark mellett, a wellness részleg számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a pihenésre. Ezen kívül sok zalakarosi fürdő melletti túraútvonal kínál kalandos kirándulást a Kis-Balaton természetvédelmi területén.

Author: admin