Romantikázás Budapesten: hol lehet lehet igazán kettesben maradni?

budapestbuvohely.hu

Ha úgy érzed, illetve látod a barátnődön, feleségeden, hogy minden hétvégén elmenni vacsorázni, finom bort fogyasztani már nem annyira érdekes, akkor ideje váltani. Ebben segíthetnek neked a búvóhelyek. Nem csak vacsorázni hívhatod el a partneredet ha kettesben maradnátok, bővebben: budapestbuvohely.hu.

Mi fog számotokra beválni? Érdemes esélyt adnotok egy fiatalosan, modern módon berendezett szerelmi kuckónak, ami a méltán híres Corvin negyedben található. Ebben a lakásban abszolút minden megtalálható, ami hozzájárul ahhoz, hogy felejthetetlen pillanatokat éljetek meg együtt, még akkor is, amikor már több éve együtt vagytok és bizony sokat megéltetek ketten.

Egyből el fog bűvölni a szép fabútorral berendezett, napfényes lakás, aminek az ajtaján belépve egyből érzitek, hogy itt minden a nyugalomról és a romantikus pillanatokról fog szólni. Ide belépve, a kabátotokat és holmitokat egyből letehetitek a fogasra. Kicsit szétnézve egyből feltűnik, hogy adott egy pofás kis asztal, ahol a finom falatokat elfogyaszthatjátok.

Beljebb lépve a kuckóba, sajátos sarokkanapét találtok, ami elég nagy ahhoz, hogy együtt nézzétek a televíziót és beszélgessetek. Persze nem kötelező itt engedni a romantikának, hiszen ott van a hálószoba is, ami gyönyörű bútorral van berendezve és szintén nagyon napfényes. Az ágyon már vár rátok a szépen bekészített ágy és a törölköző.

Ez a lakás biztosan beválik azoknak, akik egy szabad, meghitt estére vagy hétvégére vágynak a szerelmükkel, de nem szeretnének nagyon sokat utazni. A belváros szívében minden adott, ami a meghitt pillanatok eltöltéséhez szükséges és aminek köszönhetően csakis egymással tudtok törődni úgy, hogy senki sem fog megzavarni titeket.

A lakás igénybe vehető pár órára, de akár fél napra is, attól függően, mennyi szabadidőtök van, milyen programokra gondoltatok és mennyi időre van szükségetek ahhoz, hogy az új hetet maximálisan feltöltődve kezdjétek. Persze ne felejtsétek el, hogy időben kell lefoglalni a búvóhelyet, hiszen ez nagyon felkapott manapság!

Author: admin