Royal Canin junior táp, az apróságok kedvence

Royal Canin Junior táp

Nagyon sokan vannak, akik hosszas keresgélés és vásárlás után azzal a panasszal térnek vissza hozzánk, hogy a kutya nem eszi a neki vásárolt ételt, pedig a legjobb falatokat választotta.

A beszélgetés végén pedig kiderül, hogy bár összetételében jó volt az eledel, viszont nem kisméretű kutyának szánták. Például a Royal Canin Junior táp, ami közepes méretű kölyköknek van előállítva nem adható oda a nagytestű felnőtt kutyáknak. Azaz, ha oda is adjuk, nem biztos, hogy elfogyasztja.

Amikor egy nagytestű álalt kap junior tápot, még nem is hibázunk akkorát, mint fordítva történne. Tehát száz szónak is egy a vége, vásárlás előtt mindig el kell azt is elolvasni, hogy milyen méretű, esetleg milyen fajtájú eb számára volt kifejlesztve az adott eledel.

Így szinte biztos lehet abban, hogy jól választ és ízleni fog a kis kedvencnek. A Royal Canin Junior táp 12 hónapos korig ajánlott a médium (10-24 kg. súly) kölyköknek. Amennyiben Önnek is ilyen kis cukiság szaladgál a lakásában rendeljen ebből egy adagot, biztos ízleni fog neki!

Author: admin