A Sencor hajszárító több színben kapható

Sencor hajszárító

Nincs is jobb egy kellemes fürdő után, mint hajat szárítani. De ez csak abban az esetben lesz kellemes, hogyha a megfelelő hajszárítót használjuk hozzá.

A régi elavult modellek hangosak, időigényes a használatuk és még roncsolhatják is a hajszálakat. Nem úgy, mint a Sencor hajszárító, ami hamar a hölgyek kedvencévé fog válni néhány használat után. A légáramlat szűkítőjének köszönhetően, sokkal koncentráltabban képes fújni a levegőt.

A gumírozott védőfelület pedig jól jön abban az esetben, hogyha véletlenül elejtenénk és nem is melegszik át annyira, mint a műanyag. A teljesítménye igazán magas a Sencor hajszárítónak és az erős légáramlatnak köszönhetően, gyorsan megszáríthatjuk ezzel a remek eszközzel a hajunkat.

Található rajta egy hideg levegő gomb is, hogyha nem szeretnénk, hogy folyamatosan meleget fújjon. Az akasztófül igazán praktikus a tárolás szempontjából. Ebből is látszik, hogy a tervezők mennyire odafigyeltek a Sencor hajszárító kialakítására. Többféle modell és szín közül válogathatunk, az igényeknek megfelelően.

Author: admin