Sokszor lehet szükség nyelvvizsgára

BeHappy nyelviskolában tanulsz
BeHappy nyelviskolában tanulsz

Nyelvtudás nélkül a mai világban már nem lehet boldogulni, legalább egy nyelvet ismerni kell tárgyalóképes szinten, hogy jó állást találhassunk. Ha ez a nyelv az angol, a munkahelyen kívül számos előnyét tapasztalhatjuk még a nyelvtudásunknak, hiszen ez a világnyelv – ha angolul tudunk, szinte sehol a világon nem lehetünk elveszettek. Bizonyos helyzetekben, például felvételinél, a diploma megszerzésekor vagy épp álláskeresésnél jól jöhet, ha nyelvtudásunkat nyelvvizsga-bizonyítvánnyal is alá tudjuk támasztani, ezt a papírt azonban korántsem egyszerű megszerezni, legyen szó akármilyen nyelvről.

Alaposan megtanulni egy nyelvet rengeteg időt és energiát igényel, azonban bőven megéri az áldozatot. Rengeteg nyelviskola különböző tanfolyamai közül választhatsz, ha elhatároztad, hogy megtanulsz angolul, azonban ha nálunk, a BeHappy nyelviskolában tanulsz, biztos lehetsz benne, hogy – amennyiben megfelelő alaptudással rendelkezel – mindössze 10 hét alatt eljuthatsz arra a szintre, hogy megszerezd a nyelvvizsgádat, a papír mellett pedig valós tudás birtokosává válhatsz!

A BeHappy nyelviskolában az EURO és a TELC nyelvvizsgáira készítünk fel. Ha a belépő próbavizsgát megírtad, és megfelelsz az előírt szintnek, 10 héten át heti 6 órában tanulhatsz intenzíven angolul. Ebből 2 órában az írásbeli, 2 órában pedig a szóbeli feladatokra készítünk fel, a maradék két órát pedig minden héten arra szánjuk, hogy megbeszélhessük, ha valamit nem értesz, és segítsünk betömni a tudásodban lévő esetleges lyukakat, hogy a vizsga napján magabiztosan, alapos tudással szerepelhess!

Author: admin