Spóroljon időt egy esőérzékelő beszerzésével!

Esőérzékelő

Aki dísznövényeket, virágokat szeretne ültetni, vagy veteményezni akar, annak azt is meg kell gondolnia, hogy milyen öntözési módszert választ. A leghatékonyabb az automata öntözőrendszer, hiszen nem kell sok időt ráfordítani, és egy csepegtető cső segítségével kevés vízzel is biztosítani tudja nagy területek locsolását.

Esős időben pedig hasznos egy esőérzékelő, ami kikapcsolja az öntözőrendszert, így nem használódik el feleslegesen a víz, ami a pénztárca szempontjából is nagyon előnyös. Száraz időben azonnal visszaállítja a rendszert, nem kell attól félni, hogy a növények, zöldségek a megfelelő folyadék nélkül maradnak.

Külön be lehet állítani igény szerint azt, hogy mennyi idő múlva állítsa vissza a locsolást. Aki igénybe veszi az esőérzékelő szolgálatát, időt és pénzt spórolhat meg, hiszen nem kell folyton ki- és bekapcsolnia az öntözőrendszert, és mégis biztos lehet benne, hogy nem fog feleslegesen fogyni a víz. A kertészettel foglalkozók számára remek befektetés egy jó esőérzékelő beszerzése.

Author: admin