A stúdió háttér ismertebb típusai

Stúdió háttér

A fotózásnak elengedhetetlen kellékei vannak. Legfontosabb eszközök a fényképezőgép, vaku, softbox. A stúdió háttér elterjedt árucikkeit ismerheti meg a webáruházak világában.

Napjainkra már bármilyen színben, méretben, anyagban beszerezhetőek. Az egyik legjobb minőségű a Colorama. Már 50 éve a piacon van és igyekszik megfelelni minden fotós elvárásának. Legismertebb változata a papírból készült típus. A stúdió háttér másik népszerű csoportját alkotják az összecsukhatóak. Használatuk egyszerű, praktikus, kényelmesen elvihetőek bárhová ezeket a kellékeket. Több színben, méretben kaphatóak. Rugalmas kerettel rendelkeznek, ezért bárhol összerakhatóak. Egész alakos kép készítéséhez is alkalmasak. A webshopokban stúdió háttért megtartó rendszerek is vásárolhatóak.

Ezek könnyű alumíniumvázas szerkezetekkel rendelkeznek, magasságuk 2-10 méterig állítható. Az állvány használható analóg és digitális kamerákhoz egyaránt, de akár fényállványként is. Általában fehér vászonnal szerezhetőek be, de alkalmasak bármilyen más háttérrel való kombinációra.

Author: admin