Szinergia projektmenedzsment vizsga felkészítő kurzussal

Figyeljünk a projektmenedzsment vizsgán
Figyeljünk a projektmenedzsment vizsgán

Hallotta már a CAPM rövidítést? A Certified Associate in Project Management minősítés számos ajtót nyit meg Ön előtt. Főként a kezdő projektvezetők számára indul a tanfolyam, hogy aztán továbbfejlődhessenek ezen a téren. A Szinergia projektmenedzsment vizsga teljesítése következtében sokkal több lehetősége lesz elhelyezkedni azon a területen, amit szeret és amire igény is van.  

Ez a kurzus kezdőlépésként szolgál egy fényes karrier felé, úgyhogy mindenképp megéri letenni az alapokat. Arról nem is beszélve, hogy a fizetések terén is jobb kilátásai vannak, ha magasabb képzési szinttel rendelkezik. Természetesen a presztízs sem elhanyagolandó, mivel a projektmenedzsmentet végző egyénekre mindenki felnéz.

Annak érdekében, hogy elvégezhesse a Szinergia projektmenedzsment vizsga teljesítését, jelentkezhet a felkészítő kurzusra. Az oldalra kattintva még több információt is megismerhet a témáról és a modulokról, valamint arról, hogy pontosan mit is fog tanulni ezeken az órákon. Keresse a www.szinergia.hu oldalt!

Author: admin