Szinte mindentől óv a telefon védőfólia

Telefon védőfólia

Ma már épp annyira fontos lehet egy tartós fólia a telefonra, mint például egy szilikon, műanyag vagy épp vászon tok. Bár sok mobil képernyője rendelkezik az úgynevezett Gorilla Glass megoldással, ettől függetlenül a telefon védőfólia nem hiányozhat.

A megvétel előtt azonban annál többet kell tudnia a tulajdonosnak erről, hogy ezt megéri használni. Fontos kitérni arra is, hogy mennyi ideig kell fent tartani a készüléken. A telefongyártók úgy vélik, hogy tanácsos 2-4 havonta cserélni ezt, még akkor is, ha a fólia alig látszik elhasználtnak. Sok tulajdonos azonban azt hiszi, hogy azért javasolják ezt a forgalmazók, mert így a kiegészítőként rendelhető fóliából extra haszonra tehetnek szert. Pedig valójában nem erről van szó, és ez a tanács csakis a telefon védelmét hivatott garantálni.

Azért lényeges ezt megjegyezni, mert a telefon védőfólia hosszabb használat után olyan erősen tapadhat, hogy eltávolítása sérülést okozhat a kijelzőn. Sajnos, ezzel az igen zavaró kellemetlenséggel rengeteg hanyag telefontulajdonos találkozott már.

Author: admin