Szórakoztató sci-fi regények háza

Sci-fi regények
Sci-fi regények

Bármi is kerül egy könyvmoly keze ügyébe, azt elolvassa, mert nem tehet mást. Az olvasás szeretete olyan kötelék a könyvek és emberek között, amitől nem lehet szabadulni. Ezt csak az értheti, aki mindenféle irodalmi műt szeret olvasni. A sci-fi regények kultikus világa ugyanolyan elragadó, mint bármelyik más mű esetében.

Aki elolvasott már sci-fi regényeket, az biztosan nem áll meg egynél. Olyan remek és alapvető sci-fi regények olvashatóak web könyvesboltunkban, mint a Solaris, Dűne, Szép új világ, Frankenstein, Virágot Algernonnak, Hyperion, Galaxis útikalauz stopposoknak, Végjáték és rengeteg más.

Ezek a könyvek a sci-fi műfaj legalapvetőbb írásai, amelyeket minden olvasni szerető és rajongó elolvasott már. Amennyiben még nem tették, akkor legalább ezek közül párat el kell olvasni ahhoz, hogy jobban kitáruljon a szem és a képzelet előtt a sci-fi regények világa. Ezek a könyvek a sci-fi világirodalom remekei. Olvasson minél több sci-fit, ha szereti, mert itt találhat a „fogára valót”. Jelentkezzen be és legyen a törzsolvasónk!

Author: admin