Thule tetőbox és síbox változatok

Thule tetőbox

A kényelmes utazás érdekében, nem kell nagy áldozatot hozni, hiszen ma már annyi hasznos dolog kapható erre a célra. A Thule tetőbox is az egyik ilyen termék, ami lehetőséget ad arra, hogy a nem túl nagy csomagtartóval rendelkezők is kényelmesen utazzanak anélkül, hogy teletömnék az utasteret csomagokkal.

Tetőboxot már bizonyára mindenki látott, ez az a „fedeles doboz”, ami a tetőcsomagtartóra szerelve rengeteg helyet biztosít a holmiknak. Ennek másik változata a síbox, ami szintén egy kiváló tároló, azonban alkalmas síléc vagy snowboard szállítására is, a kialakításának köszönhetően. A Thule tetőbox nemcsak a kiváló belső kialakításának és megkapó külső dizájnjának köszönheti a népszerűségét, hanem a rendkívül magas minőségének.

A Thule tetőbox esetében ez több ponton is megmutatkozik. Az egyik ilyen a rögzítés, ami ennél a márkájú terméknél igazán megbízható, a hirtelen fékezések egyik box esetében sem okoztak problémát, de a hirtelen kanyarodás sem okozott oldalirányú elmozdulást. Ez egy prémiumminőségű termék!

Author: admin