Tolóajtó a stílusosság jegyében

Ötletes megoldás a tolóajtó
Ötletes megoldás a tolóajtó
Ötletes megoldás a tolóajtó

Abban az esetben, ha a nyílászárók kerülnek a szóba, az első, ami az eszünkbe jut az a praktikumból fakadó érték, azaz a jó szigetelőképesség. Bizony, ha az ajtó és az ablak jól szigetel, sokat spórolhatunk a számlákon!

Emellett azonban az esztétikum is roppant fontos szegmense a választásnak, így, ha a tolóajtó is képbe kerül, mint lehetőség a vásárlás során, joggal érezhetjük, hogy megtaláltuk a tökéletes opciót. Sajnos a tolóajtóról még mindig tartja magát az a tévhit, hogy az említett eszköz csupán szép, ám nem praktikus.

Szerencsére ez korántsem igaz, hiszen manapság a boltokat elárasztják az olyan magas színvonalat képviselő tolóajtók, amelyek minőségi kialakításuknak és innovatív formatervezésüknek köszönhetően zárnak és szigetelnek olyan jól, mint a hagyományos társaik.

Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az ajtók e modern típusa többe is kerül, mint a klasszikus nyílászáró, ám ha az egyediség és a stílusosság az, amire törekszünk, érdemes kicsit mélyebbre nyúlni a zsebünkben.

Author: admin