Torna várandós kismamáknak az Attitűd Mozgásstúdióban

Torna várandós kismamáknak
Torna várandós kismamáknak

A kismamáknak vigyázniuk kell magukra és a picire is, de ma már nem él az a közhiedelem, hogy semmit nem szabad csinálniuk, főleg nem sportolniuk. Manapság már a torna várandós kismamáknak mindennapos dolog és igény is van rá a terhes hölgyek részéről. Hiszen, aki előtte is sportolt, az nehezen mondana le a mozgás öröméről, mivel nem betegségről van szó. Van, aki pont a terhesség miatt szeretne egészségesebb életmódot élni és ezért választja a torna várandós kismamáknak lehetőségét. Kutatások és orvosi vizsgálatok is kimutatták, hogy a megfelelő mozgássorok egyáltalán nem ártalmasak a babának vagy a mamának, sőt, még jó hatással is van rájuk.

A torna várandós kismamáknak segít megelőzni a terhesség egy nagyon gyakori problémáit, mint a hát- és derékfájás, a végtagok vizesedése, a terhesség alatti cukorbetegséget. Továbbá erősíti az immunrendszert, javítja a keringést és stresszt csökkentő hatása is van. Nagyon sokat segít pszichésen, hiszen magabiztosságot kölcsönöz a kismamáknak, ezáltal megkönnyítve a szülést és megelőzve a szülés utáni depressziót. A mozgasstudio.hu oldalon az Attitűd Mozgásstúdió szolgáltatta kismama tornáról és a kismama torna előnyeiről olvashatunk. A mozgasstudio.hu kismama Pilates foglalkozásokat hirdet, ami, mint Pilates önmagában is gerinckímélő mozgásforma, de kismamáknak külön az igényeikhez igazították a mozgássorokat.

Nincsenek benne intenzív mozdulatok, amelyek zökkenéssel vagy eséssel járhatnának. Nyugodt tempót tart, de a teljes testet átmozgatja, enyhítve ezáltal a terhességgel járó panaszokat és elősegítve a szülést. A kismama Pilates gátizom-erősítő gyakorlatokat, légzéstechnikákat is tartalmaz, amelyek felkészítik a várandós hölgyeket a szülésre. Az Attitűd Mozgásstúdió Budapest belvárosában található, így könnyen megközelíthető, akár tömegközlekedéssel, ráadásul minden hétköznap és még szombaton is nyitva van. További információkért látogasson el a mozgasstudio.hu oldalra vagy hívja a 30/951-4044 telefonszámot! Amennyiben máris szeretne bejelentkezni, akkor az 1-337-9294 telefonszámon teheti meg.

Author: admin