Vegyen részt Ön is a vállalkozói képzésen!

Vállalkozói képzés
Vállalkozói képzés

Azon gondolkodik, hogy szeretne saját vállalkozást indítani, de még nem tudja pontosan, hogy mi is szükséges hozzá? Vagy egyszerűen úgy érzi, hogy nincs olyan szaktudása, amivel biztonságosan tudna irányítani egy céget? Amennyiben a szállítmányozás vagy a személyszállítás területe érdekli, a vállalkozói képzés elvégzése a Transzport Studium Kft. keretén belül mindenképpen előnyére szolgálna.

Egy ilyen képzésen lehetősége van elsajátítani minden olyan jogi és gazdasági ismeretet, ami a közlekedési területtel kapcsolatos és amire szüksége van Önnek ahhoz, hogy eredményesen és minden törvényt betartva tudja irányítani a vállalkozását. Akár árufuvarozással szeretne foglalkozni, akár néhány személygépkocsi vásárlásával egy taxis céget szeretne beindítani, a vállalkozói képzés elvégzése után 5 vagy 10 évre érvényes képesítést szerezhet.

Ne halogassa tovább az álmai valóra váltását, hanem tegye meg az első lépést és jelentkezzen a tanfolyamra, hogy néhány éven belül egy virágzó vállalkozás tulajdonosa lehessen!

Author: admin