Víztisztítás

A víztisztítók hatásai említésre méltóak

viztisztitok

Víztisztítók

Köztudott, hogy a vízcsövek már nagyon el vannak öregedve. Számtalan lerakódás található bennük, ezért előfordul, hogy egy-egy üzemzavar idején felkavarodnak bennük a szennyeződések. Emiatt néha barnás színűvé válik a víz.

A víztisztítók hatásai közé tartozik, hogy kivonják a csapvízből ezeket a szennyeződéseket. Képesek elbánni a klórral és a gyógyszermaradványokkal is, tehát rengeteg előnye van a használatuknak. A vásárlásra a vizbaratok.hu oldalon lehet sort keríteni.

Olvasd Tovább

A lúgos víz hatása a fogyásban mutatkozik meg

A lúgos víz hatása igen jelentős a szervezetre

Hihetetlenül sok szó esik a médiában és az interneten arról, hogy mennyire fontos lenne egészségesen táplálkozni. Sokan csak legyintenek rá egyet, mondván, ez már megint valami bio maszlag, amivel etetik az embereket.

Azonban a lúgos víz hatása a szervezetre, minden kétséget kizáróan pozitív, hiszen orvosilag is igazolt, hogy segít a test pH értékét a normálisra állítani. Csak kevesen tudják, de nagyon sok étel növeli az emberi testben a pH értéket, ami leginkább a hízásban mutatkozik meg, ugyanis a szervezet a zsírszövetek termelésével védekezik a savak ellen. Olvasd Tovább