A BioCo szerves magnézium az izmok karbantartója

BioCo szerves magnézium
BioCo szerves magnézium
BioCo szerves magnézium

Manapság egy kis időráfordítással mindenki nagyon sok dolognak utána tud olvasni. Így a BioCo szerves magnézium is nagyon sok adatot szolgátat magáról. Persze ettől nem leszünk amatőr biokémikusok, de az egyszerűbb összefüggésekbe bele tudunk látni. Mindenkinek hasznára válik, ha bizonyos szintig önmagáról gondoskodik és érti az összefüggéseket, hiszen apró dolgokra a házi- és szakorvosoknak nincs idejük és nem is az ő feladatuk.

Egyszerűen fel kell nőni a mai kor kihívásaihoz és felelősséget vállalni az egészségünkért. A BioCo szerves magnéziumról szóló leírás számos weboldalon megtalálható, így alapszinten megtudhatjuk, hogy esetünkben mekkora szükség van ezen anyag pótlására. Annak is érdemes utánanézni, hogy melyik fajta a leginkább hasznosuló.

A magnézium oxid, -laktát és -klorid nem szívódnak fel túl jól a tápcsatornából, de ez utóbbi bőrön át történő hasznosulása optimális. A citrát, malát, karbonát, biszglicinát pedig nagyon jó arányban, mintegy 30-35% hasznosul szájon át való szedés esetén. Természetesen a BioCo szerves magnézium készítményben jelen van minden, ami a szervezetünknek jó.

Author: seditor