A Regus előnyös szolgáltatásai

A Regus előnyös szolgáltatásai
A Regus előnyös szolgáltatásai

A Regus globális irodaszolgáltató hálózatának közösségi irodáiban, ahol minden szükséges számítástechnikai berendezés és videókommunikációs szolgáltatás az ügyfelek rendelkezésére áll, azonnali üzleti jelenlétet tud kialakítani magának bármely cég. A Regus Businessworld kártya alapú rendszer négy foka (Kék, Arany, Platina, Platina Plusz) közül mindenki megtalálhatja a költségvetésének megfelelő csomagot, melynek segítségével a Regus szolgáltatásainak igénybe vétele még könnyebb és gyorsabb lesz. A Businessworld belépőt jelent az üzleti életbe, ugyanis Businessworld kártyánkkal a Regus 3000 irodaközpontjának szolgáltatásait tudjuk igénybe venni 900 városban és 120 országban világszerte.

A Regus bérelhető irodái eltérő igényekre lett kitalálva, ugyanis a hagyományos, havi bérlésű irodák mellett napi- vagy óradíjas rendszerben bérelhető irodák, oktatásra és továbbképzésre is alkalmas tárgyaló- és konferenciatermek, profi business lounge-ok és virtuális irodák állnak a Regus ügyfeleinek rendelkezésére. A virtuális iroda például előnyös lehet induló vállalkozások és cégek számára, hiszen – amellett, hogy kevesebb költséggel jár, mint a hagyományos irodák – presztízsértékkel bíró üzleti címet és helyi telefonszámot tud biztosítani, így bárkinek azonnali üzleti jelenlétet teremt. A Regus rendkívül praktikus szolgáltatásai közé tartozik továbbá az úgynevezett közösségi iroda megoldás is, amely szintén kifizetődő lehet az újonnan induló vagy kevés emberrel működő vállalkozások számára, mivel nem kell a havi bérleti díjas iroda költségét állni.

A Regus Budapest divatos pontjain kínál minőségi, azonnal költözhető irodákat az Astorián, Óbudán, a Szabadság téren, a Kossuth Lajos tér közelében, a Rákóczi úton, Újbudán és a Váci úton található központokban.

Author: admin