Diavetítő a 21. században

Retro diavetítő
Retro diavetítő

Jönnek a hideg téli esték, így nem árt jó előre programot szervezni. Néhány évvel ezelőtt, az unalmasnak ígérkező estéken lekerült a polcról a diavetítő, ám a kétezres évek elején, a diázás divatja múlt tevékenységnek minősült. Ma azonban ismét kezdi visszanyerni népszerűségét, így a gyerkőcök első kézből ismerkedhetnek meg a legnépszerűbb mesehősökkel.

A diavetítő a diafilm lejátszására alkalmas eszköz, ami tematikus sorrendbe helyezett képkockák segítségével tárja elénk a történetet. A diakockák általában valamilyen kísérő felirattal vannak ellátva, amelyek alá gyakran a szülők kölcsönözték a hangjukat.

A jatek-webaruhaz.hu kínálatában is kapható a diavetítő megspékelve számos diafilmmel, úgy mint az Öreg néne őzikéje, a Kacor király vagy a Pöttyös Panni. Ezek a mesék rendkívül népszerűnek számítottak már évtizedekkel ezelőtt is, így remek közösségi élményt fog biztosítani az új évezredben is. Arról nem is beszélve, hogy a diázás során, a felnőttek újra egy kicsit gyermeknek érezhetik magukat.

Author: admin