Flipchart otthoni környezetben

Flipchart minőségi kivitelben
Flipchart minőségi kivitelben
Flipchart minőségi kivitelben

Első ránézésre is meg lehet állapítani, hogy mennyire letisztult és esztétikus prezentációs eszköznek számít a mágnestábla. Gyakran olyan néven is találkozhatunk vele, hogy flipchart.

Sokkal modernebb, mint a hagyományos krétatáblák, ezért előnyösebb az alkalmazása az iskolákban, ahol a tanulóknak és a tanároknak nem kell a krétaport szívniuk 8 órán keresztül. Általában minden flipchart tábla mellé jár törlőeszköz és filc is többféle színben, illetve mágnesek.

Bár a különféle tartozékokat utólag is be lehet szerezni. Elég egyetlen mozdulat és a vázlat máris eltűntethető. Nem kell papírt pazarolni azért, mert szeretnénk felvázolni néhány dolgot egy előadás alatt.

A flipchart otthoni felhasználás szempontjából is praktikus eszköznek számít, például a műhelyben, a nappaliban és még a gyerekszobában. Kitűzhetünk, felírhatunk rá üzeneteket, ezért üzenő-falként is nagyszerű szolgálatot tesz. A flipchart barkácsolás közben is hasznos lehet, mert így folyamatosan szem előtt lesznek a tervek, amelyek alapján dolgozunk.

Author: admin