UBTECH Alpha Pro, a gyerekek kedvence

A világ technikai vívmányainak fejlődésével az emberi igények is egyre magasabbak kezdenek lenni. Nézzük csak meg a gyerekjátékokat. Nagyszüleink, még szalmababákkal játszottak, de még a mi fiatal korunkban is kevés elektronikai készülék létezett. A mostani fiatalok ezzel ellentétben az okostelefonon nőnek fel és a szabadidejükben az UBTECH Alpha Pro gondoskodik a szórakoztatásukról. A teljesen interaktív, emberi mozgást utánzó egység maximálisan leköti a kicsik figyelmét. A kialakítása alapjából véve gyerekbarát.

Lekerekített formájának hála nem okoz semmilyen sérülést. Az UBTECH Alpha Pro szükség esetén, akár egy gombnyomással leállítható. Ennek akkor vehetjük igazán nagy hasznát, ha az véletlenül beszorul egy sarokba, bútor alá, de a programja tovább erőlteti a mozgást. Számos gyakorlat típust elvégez az UBTECH Alpha Pro, ami kiterjed, még a fekvőtámaszokra is. Amennyiben egy ilyen egyedi készülékkel akarjuk meglepni a család legfiatalabb tagját, akkor nem áll semmi az utunkba.

Felkeresve a robotguru.hu oldalt, még más hasznos eszközre és rábukkanhatunk. Ilyen lehet a takarító robot, ami hűséges társunk lesz a mindennapokban. Ez már inkább egy felnőtt játék kategória, hiszen elvégzi helyettünk a házimunka egy jelentős részét. Nem jelentenek számára akadályt a felületváltakozások és a lépcsőkön sem esik le. A takarító robot mindaddig folyamatosan dolgozik, amíg nem végez, vagy le nem merül az akkumulátora. Azonban, mielőtt ez utóbbi megtörténne, visszatér a töltőállomásához és a tankolást követően ott folytatja a dolgát, ahol abbahagyta.

De mégis honnan tudjuk biztosan, hogy a takarító robot megfelel az igényeinknek és nem átverés, amit róla reklámoznak? A gyártók ügyelnek a hírnevükre, de az értékesítő cégek sem szeretnek zsákbamacskát eladni, ezért a legtöbb takarító robot átesik egy alapos terméktesztelésen, hogy kibújjon a szög a zsákból. Ezeknek a próbáknak az eredményeit megtaláljuk a neten is. Vásárlói fórumokon, a tulajdonosok véleményét is kikérhetjük, de végső soron semmi sem olyan biztos, mint a saját tapasztalatszerzés. Tegyük hát próbára a berendezéseket!

Author: admin