Vonzó élmény elemekkel vár a Hajdúszoboszló Aquapark

Hajdúszoboszló Aquapark
Hajdúszoboszló Aquapark

Magyarország első csúszdaparkját Hajdúszoboszlón építették meg. A strand északkeleti oldalán található meg. A strandra való beléptetés különböző színű karszalagok alapján történik. Így meg lehet különböztetni a fürdőző vendégeket, hogy mennyit tartózkodnak a fürdőben, valamint, hogy az aquapark melyik részét használják leginkább. A kisgyermekek számára kedvezményes a beléptetés. A Hajdúszoboszló Aquapark gyermekmedencével, kisebb csúszdákkal várja a legkisebbeket.

A különböző élményelemekkel még változatosabbá lehet tenni a gyermek számára a sekély vizű medencét. Ha megunták a pancsolást, akkor érdemes átmenni a modern játékokkal felszerelt játszótérre. A színes úszógumikat bárki használhatja csúszdázás közben. Az úszógumival, sokkal élvezetesebb és gyorsabb a csúszás, mintha kihagynánk a szórakozásból. A versenycsúszda kitűnő lehetőséget biztosít különböző gyorsasági versenyek szervezésére is. A Hajdúszoboszló Aquapark területén lehetőségünk van kedvünk szerint enni és inni. Többféle étterem, büfé, fagyizó és söröző várja a vendégeket. Azért jó a Hajdúszoboszló Aquapark, mert itt zsúfoltság érzése nélkül lehet pancsolni.

A medencék partjánál nyugágyon lehet pihenni. A kellemes sodrású folyó húsz perces ringatózó utazást biztosít a vendégek számára. Az Aquapark Hajdúszoboszló városában így lesz közkedvelt turisztikai célpont. Teljesen biztonságos strand, hiszen a csúszásoknál felügyelők vannak, akik figyelik, hogy a fürdőzők mennyire tartják be a csúszások közötti biztonságos időközöket.

Author: admin