A henna egyszerűen használható

henna

Ha szeretné a teste egyes részeit mintákkal díszíteni, akkor ezt az anyagot mindenképp be kell szereznie! A henna festék, a hagyományos tetoválással ellentétben, egy idő után teljesen lekopik. Csupán a bőr felső rétegét színezi be, ami állandóan cserélődik.

A termék használata nagyon egyszerű, így bárki belevághat a dologba. Akik eddig még egyáltalán nem próbálták, azoknak a sablonok hatalmas segítségükre lesznek. Mielőtt a minta felragasztásra kerül, alaposan meg kell tisztítani a bőrt. Ezután nincs más hátra, mint a henna felvitele. A színezőanyagot óvatos mozdulatokkal a sablonra kell kenni. Ehhez a művelethez használjon ecsetet! Amennyiben elkészült, várja meg, amíg a színezék teljesen megszárad, majd távolítsa el a ragasztást!

Az üzletekben rengeteg motívum található, így a stílusának megfelelőt választhatja. Ez nagyszerű lehetőség, hiszen, ha megunja az egyiket, akkor készíthet másikat. A henna készletben is beszerezhető. Ha szeret alkotni, akkor a több kellékből álló szettre mindenképp le kell csapnia.

Author: seditor