A pihenőszék babáknak ideális lesz

pihenőszék babáknak

Az eszköz megvásárlásával elérheti azt, hogy mindig maga mellett tudhassa a csöppségét, még akkor is, ha éppen alszik. A pihenőszék babáknak temérdek változatban szerezhető be.

Számos modell rezgő, hintáztató és zenélő funkcióval is el van látva, ami megnyugtatja és elbűvöli a piciket. Már újszülött kortól használható egészen 9 kg-ig, vagyis körülbelül féléves korig. A kialakításának köszönhetően könnyű, ezért a babával együtt sem nehéz felemelni. Összecsukható, illetve lapra szerelhető, ami egyszerűbbé teszi a szállítását és a tárolását. A pihenőszék babáknak minimum 3 pontos biztonsági övvel van felszerelve. Kifejezetten tágas és oldalról nyitott, ezért a baba kényelmesen tudja mozgatni a kezecskéit és a lábacskáit. A ringató, harmonikus mozgás kiegyensúlyozottabbá teszi a kicsiket.

Érdemes tudni, hogy a hintázás jó hatással van az egyensúly fejlesztésére és segíti a mozgás fejlődését. A pihenőszék babáknak megrendelhető az internetes áruházakból. A webshopok folyamatos akciókkal kecsegtetik a vásárlókat, így érdemes figyelemmel követni a felhozatalt.

Author: seditor