Ellenáll a vegyszereknek a nitril gumikesztyű

nitril gumikesztyű

Akár egy takarító vállalkozás tulajdonosa, akár takarítónő vagy egészségügyi karbantartó, a megfelelő eszközök használatával kell biztosítania a kezei védelmét. A nitril gumikesztyű viselésének fő oka a takarítói munkakörben a baktériumok terjedésének minimalizálása, valamint a kesztyűt viselő személy vegyszer- és szúrásvédelme.

A takarítást végző személyek egyik fő célja, hogy a környezetet, amiben dolgoznak, tisztán és baktériumoktól mentesen tartsák és megállítsák a betegségek terjedését. Ez azt jelenti, hogy elengedhetetlen a nitril gumikesztyű használata.

A kezek tisztábbak maradnak és nem terjesztenek baktériumokat, ha ilyen kellék védi őket. Az alapvető tisztítási feladatokhoz egy pár eldobható latex vagy nitril gumikesztyű megfelelő védelmet nyújt.

Az egészségügyi környezetben végzett tisztítási feladatokhoz azonban erősen ajánlott a nitril termékek használata, mivel ez az anyag nagyfokú vegyszer- és szúrásállósággal rendelkezik. Sok környezetben érdemes eldobható változatokat választani, mivel a kesztyűket nagyon gyakran kell cserélni.

Author: seditor