Milyen a tökéletes fényzselé?

Tökéletes fényzselé

A matt körmök ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, de a fényes felületű társaikat még mindig nem tudták letaszítani a trónról. A fényzselé használata ugyan többfunkciós és nemcsak azért alkalmazzák, hogy a kész manikűr szépen csillogjon, persze ez is egy fontos tulajdonsága.

Védőszerepe is van, ugyanis hosszú ideig megóvja az alatta lévő mintát a külső behatásoktól, ami karcolásokat eredményezne, valamint növeli a kész mű kopásállóságát és nem engedi elszíneződni azt. Hogyan találjuk meg a tökéletes fényzselét? Kinek mi válik be! Ezt mindig a tapasztalat alakítja, szokták mondani, azonban a legtöbben a következő tulajdonságokat részesítik előnyben a készítménynél.

Legyen közepes sűrűségű, ne folyjon el és biztosítsa a szép, vékony rétegben való alkalmazást. A fényzselé többféle kivitelben elérhető, legyen az fixálós vagy fixálás-mentes, rugalmas vagy nagy szilárdságú, valamint matt és extra fényes, illetve oldható. Utóbbi termék használható gél lakkra is, mintha az fedő gél lakk lenne.

Author: admin