A húsnagyker Budapest éttermeinek beszállítója

húsnagyker budapest

Itt a remek lehetőség, hogy sikeresebbé tegye a vállalkozását! Ha étteremtulajdonosként szeretne sok visszajáró vendéget szerezni, akkor a húsnagyker Budapest környékén található üzeme a segítségére lehet. Minőségi, friss árucikkeket kínál, amelyekből ízletes fogások készíthetőek.

Hogy a séfeknek könnyebb legyen a dolguk, a húsokat megrendelheti szeletelt, darabolt és darált formában. Különlegességekből sincs hiány a termékpalettán, hiszen a cég kiváló kapcsolatot ápol a külföldi beszállítókkal.

A vásárlók kedvük szerint választhatnak a hazánkból, az Európából és a Dél-Amerikából származó árucikkek közül. A húsnagyker Budapest területén igazi ínyencségeket is tartogat az ügyfeleknek, mint a galamb, a fácán vagy a fürj.

Előkészített, hűtőben tárolt hentesárut is beszerezhet, mint például a wagyu marha és a kanadai bölény. A friss választékból gondosan összeállíthatja azokat a húsokat, amelyekre az éttermében szükség van. A húsnagyker Budapest kisebb-nagyobb üzletláncainak hatalmas segítséget nyújt a beszállításban.

Author: seditor