Hamarosan következik az újpalotai Olajág Otthon energetikai korszerűsítése

az ujpalotai Olajag Otthon energetikai korszerusitese
az ujpalotai Olajag Otthon energetikai korszerusitese
Az újpalotai Olajág Otthon energetikai korszerűsítése

Fontos, hogy az ember rendezett körülmények között lakhasson élete utolsó évtizedeiben is. Mivel az olajagotthonok.hu weboldalon olvasható információk szerint az újpalotai Olajág Otthon energetikai korszerűsítése időszerűvé vált, ezért hamarosan még jobb körülmények között történhet meg az idősebb személyek elszállásolása.

A projekt kivitelezése 2019 nyarán fog megtörténni. Az újpalotai Olajág Otthon energetikai korszerűsítése 250 millió Ft összegben teszi mindezt.

Ezt a támogatást nem kell visszafizetni. Sor kerül majd a nyílászárók kicserélésére, illetve a gépészeti felújításra. Az épület tetejére napkollektorok kerülnek. Ennek következtében jelentősen csökkenni fognak az otthon közüzemi számlái. Az idős emberek sokkal jobb körülmények között élhetnek.

Ennek köszönhetően folyamatosan nő az érdeklődés az újpalotai Olajág Otthon energetikai korszerűsítése iránt. A weboldalon lehet érdeklődni a bekerülés feltételeiről. Mivel itt rengetegféle egészségügyi szolgáltatás közül választhatnak a lakók, ezért itt mindenki biztonságban van.

Author: admin